spotvogels
Stichting BOL

Sinds kort zijn de opbrengsten van reclame-inkomsten uit sporthal De Bloemerd aan de binnensportverenigingen gegund door de gemeente. Dit is een handreiking omdat de binnensportverenigingen geen subsidie ontvangen. De binnensportverenigingen hebben zich verenigd in de stichting BOL (Binnensport Ondersteuning Leiderdorp).
De deelnemende verenigingen zijn Basketball Vereniging Leiderdorp, Leython DC (volleybal) en De Spotvogels. BOL biedt sponsors de mogelijkheid om reclamedoeken in de Bloemerd op te hangen aan de wanden. De inkomsten gaan rechtstreeks naar de verenigingen; er blijft nergens geld hangen.
Het kleinste doek (1 x 5 meter) kost € 500 euro per jaar.


Verzoek De Spotvogels vraagt haar leden om na te gaan of ze contacten met aspirant-sponsoren hebben of kunnen opzetten. Sponsoring heeft een hoog "gun gehalte", dat wil zeggen dat bestaande relaties met aspirant-sponsoren sneller succes opleveren dan een onpersoonlijke mailing of de benadering door een onbekende. Voor meer informatie of tips kun je contact opnemen met onze penningmeester, die tevens de vertegenwoordiger is in BOL voor De Spotvogels.  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten