spotvogels
Lidmaatschap

Kennismaken en sfeerproeven

Wil je graag kijken of badminton iets voor jou is, of bij De Spotvogels komen sfeerproeven?
Je bent van harte welkom!
Je kunt 2 keer gratis en vrijblijvend meespelen, zodat je een goed beeld krijgt van de club en de mogelijkheden, waarna je kunt beslissen of je lid wilt worden. Hiernaast is het is ook mogelijk om een proeflidmaatschap van 6 weken af te sluiten.

Als je wilt komen kennismaken of sfeerproeven, neem dan van te voren even contact met ons op via bcspotvogels@gmail.com. Dan zorgen wij ervoor dat je wordt opgevangen op de dag dat je langs wilt komen, zodat we je de weg kunnen wijzen in de sporthal en kunnen introduceren bij de spelersgroep. Zorg voor een sportieve outfit (geen schoenen met zwarte zolen), een flesje water en eventueel een racket; rackets zijn ook in de sporthal te leen.


Lid worden

Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier voor het proeflidmaatschap in te vullen of het aanmeldingsformulier voor een regulier lidmaatschap.
Spelerspas
Voor het vrijspelen op de maandag- en de woensdagavond maken we gebruik van een spelerspas. Als je het leuk vindt mag je een foto van je zelf of een zelf gekozen avatar uploaden/mailen dan zetten we die op de spelerspas. Kies je voor een proeflidmaatschap dan krijg je in de sporthal een tijdelijke spelerspas uitgereikt.


Voorwaarden

Door je aan te melden middels het aanmeldingsformulier ga je akkoord met onze voorwaarden. Een aantal belangrijke voorwaarden hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.


Proeflidmaatschap
Een proeflidmaatschap wordt aangegaan voor 6 weken en eindigt automatisch. Het lidmaatschap kost € 30,00 voor senioren en € 15,00 voor junioren. Wanneer een proeflidmaatschap wordt omgezet in een regulier lidmaatschap wordt de startdatum van het proeflidmaatschap als ingangsdatum van het regulier lidmaatschap geregistreerd. In dat geval wordt de contributie met het eerder betaalde bedrag verlaagd.

Regulier lidmaatschap
Het verenigingsjaar voor een regulier lidmaatschap begint op 1 augustus. Als je lid wordt tijdens het seizoen wordt de contributie naar rato berekend. Opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 juli te gebeuren.
Je gegevens worden vastgelegd in onze ledenadministratie en gedeeld met de Nederlandse Badmintonbond conform de AVG van mei 2018. Je gaat ermee akkoord dat we je gegevens en foto's gemaakt tijdens activiteiten, gebruiken voor Facebook, de website en eventuele persberichten. Als je precies wilt weten welke gegevens we waarvoor gebruiken kun je dat nalezen in onze Privacyveklaring. Hierin kun je ook lezen hoe je bezwaar kan maken tegen het gebruik van je gegevens.Aanmeldingsformulier regulier lidmaatschap
Aanmeldingsformulier proeflidmaatschap
Aanmeldingsformulier PDF
Beknopte spelregels
Huishoudelijk Reglement BC de Spotvogels  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten