spotvogels
Over De Spotvogels

Badmintonclub De Spotvogels

sinds 12 maart 1975

BC de Spotvogels is een vereniging met ongeveer 60 leden van 8 tot 88 jaar. Bij ons staat ontspanning en spelen in een plezierige sfeer voorop. Het is vooral een club voor leden die recreatief badminton willen spelen, maar wie wil kan ook competitie spelen. De competitie wordt georganieerd door Badminton Nederland.

Trainingen zijn er op zondagochtend voor de jeugd en op woensdagavond voor de senioren. Zowel beginnende als gevorderde spelers kunnen hier aan meedoen. De echt prestatiegerichte speler kan training volgen bij onze samenwerkingsvereniging BC Shuttlewoude.

Ongeveer 3 keer per jaar verschijnt de nieuwsbrief "Spotlichtje". Daarnaast heeft de vereniging een zeer actieve evenementencommissie die regelmatig interne toernooien organiseert en diverse andere activiteiten.

Wil je meer weten over De Spotvogels? Kijk dan rustig op onze website rond. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt. Heb je toch nog vragen stuur dan een e-mail naar bcspotvogels@gmail.com.Statuten BC De Spotvogels
Huishoudelijk regelement BC De Spotvogels


  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten