spotvogels
Valentijnstoernooi    13-02-2019

Afgelopen woensdag heeft BC De Spotvogels wederom het jaarlijkse Valentijntoernooi georganiseerd. Ondanks de concurrentie van de wedstrijd Ajax-Real Madrid waren alle beschikbare banen bezet! Er werd gespeeld in twee sterkteklassen, de A- en de B-klasse. Ondanks het feit dat er geen geheime liefdes ontstonden en betuigd werd was er wel een vonk die oversprong. Er is veel gelachen, hard en minder geslagen, soms ook nog binnen de lijnen (!) en we mogen concluderen dat het een bijzonder geslaagd feest was.
Dankzij de versnaperingen verzorgd door de evenementencommissie en de zelf gemaakte cupcakes meegenomen door een van de deelnemers is niemand met honger naar huis gegaan.
Na vijf speelrondes kon de stand opgemaakt worden: er waren nog wat hartjes en cupcakes over en wederom was Martin Woudstra de sterkste in de A-klasse en Ronald Kluivers in de B-klasse. Zij gingen naar huis met een prachtige prijs: fotolijstjes in de vorm van een hart en een gigantisch blok chocolade. Daarna is nog even (zoals normaal) een drankje gedronken in de kantine, nagepraat en het einde van de wedstrijd van Ajax nog bekeken. Succesvol en volgend jaar opnieuw!

  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten