spotvogels
Calvin Triple kampioen!    16-02-2019

In het weekend van 16 en 17 februari werden bij badmintonclub BCRS in Spijkenisse de jeugdkampioenschappen voor de regio Zuid-West gehouden. Voor de Spotvogels deed Calvin van Stenus mee in de U17 in alle onderdelen: de single, het dubbelspel en de mix.

In het dubbelspel waren Calvin en zijn partner, Tommy Liu, de grote favorieten voor de titel. Hoewel de oud-trainingsmaatjes al een poosje niet meer samen hadden gespeeld, was met name hun positiespel van grote klasse. Ze maakten hun favorietenrol volledig waar en gingen met de titel naar huis.

Ook voor het gemengd dubbel was Calvin samen met zijn partner, Claudia Huster, als eerste geplaatst. Ook met Claudia had Calvin al een hele poos niet meer samen gespeeld. Toch voelde het volgens Calvin "als vanouds" en zo oogde het ook. Door hun aanvallende spel waren de wedstrijden een plezier om naar te kijken en de tweede titel was al snel binnengehaald.

In het enkelspel was Calvin van de drie favorieten als tweede geplaatst. Toch stond de uitkomst van tevoren verre van vast. In de finale trof Calvin een oude bekende. Calvin heeft in het enkelspel nog nooit een wedstrijd van deze tegenstander verloren. In 3 sets wist Calvin te winnen en daarmee de wedstrijd en de derde titel.  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten