spotvogels
Karel van Winkel Clubkampioenschappen    12-06-2019

Op 12 juni 2019 zijn bij Bc De Spotvogels de jaarlijkse Karel van Winkel clubkampioenschappen gehouden. Vernoemd naar Karel van Winkel, die veel heeft betekend voor de badmintonclub. Er werd gespeeld in twee sterkte poules (A en B). In beide poules was het tot op de laatste wedstrijd spannend. Maar uiteindelijk ging Wilfred er in poule B met de winst van door en in poule A was het Martin die met de titel aan de haal ging. Een eervolle vermelding voor Ans, die voor het tweede jaar achtereen nipt naar de tweede plaats werd verwezen in de B poule.
Na de clubkampioenschappen was het tijd om het damesteam (Tessa S, Tessa V, Hilde, Nienke en Lorena) te huldigen. Zij waren in 2019 niet te verslaan. In hun divisie zijn ze dan ook de onbetwiste kampioen. De dames zullen in het nieuwe jaar gaan spelen in een hogere divisie. We wensen ze alvast veel succes!
Vervolgens zijn de vrijwilligers die het hele jaar hebben klaar gestaan voor de club in het zonnetje gezet. Zij hebben als dank een mooie oorkonde ontvangen. Bc De spotvogels is blij dat ze veel oorkondes kunnen uitgeven. Zij is er trots op dat zoveel leden zich voor de club inzetten. Er werd afgesloten met een gezellige borrel. Op 26 juni 2019 vindt nog een ‘End of Season’ Toernooi plaats.

  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten