spotvogels
Voorjaarstoernooi    26-04-2017

Elk jaar rond Pasen wordt een dergelijk toernooi georganiseerd. Vanwege de afronding van de introductietrainingen is het voorjaarstoernooi dit jaar gespeeld op 26 april 2017, de avond voor Koningsdag!
Afgelopen woensdag was sportzaal De Bloemerd voor deze gelegenheid in zijn geheel afgehuurd en dat bleek nodig! Het aantal deelnemers was dermate groot dat we de hele hal nodig hadden. Ook dit keer deed ook de oudere jeugd (boven de 15 jaar) weer mee. Zij hebben zich goed staande gehouden in het veld van ervaren en gelouterde spelers. Menig van deze seniorleden heeft de meerdere in hen moeten erkennen! De sfeer was weer als vanouds: gezellig en veel gelachen, hoewel de test met een nieuwe lotingssysteem bij een aantal spelers niet altijd zoals gehoopt uitviel. De volgende keer doen we het weer zoals gewend, dus ook daar leren we elke keer weer van.
De uitslag was zeker opmerkelijk te noemen omdat de eerste prijs bij de dames is gewonnen door Tessa Schild. Tessa heeft aan de introductietraining deelgenomen en was nog maar net lid van BC de Spotvogels! Ramon Ammerlaan van BC Shuttlewoude was de winnaar bij de mannen. Uiteraard waren de prijzen geplant in voorjaarsgedachten: tomaten plantjes om zelf te verzorgen.
Naast deze twee winnaars werd ook de bekende aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit keer viel die eer te beurt aan het jeugdlid Lorena Snip, die zich ondanks de grote overmacht heel goed heeft staande gehouden. Klasse!  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten