spotvogels
Halloweentoernooi    30-10-2019

Woensdag 30 oktober werd voor de tweede keer het Halloween Badmintontoernooi gespeeld. Niet alleen leden maar ook proefleden en introduc├ęs verschenen in afschrikwekkende outfit. Deelnemers aan het toernooi werd gevraagd in gepaste, uitbundige, en afschrikking wekkende outfit te verschijnen en te spelen. Er was ook gelegenheid om je door Nienke Berkhoudt te laten schminken. De Evenementencommissie had de zaak weer mooi versierd, uiteraard in Halloweenthema. Natuurlijk waren er ook lekkere, griezelige versnaperingen aanwezig.
Leuk was dat iedereen dit jaar weer erg zijn best had gedaan om er zo griezelig mogelijk uit te zien. Zo namen daar Darth Vader, een wandelend skelet, een heks, zombies, een ontsnapte gevangene en nog en aantal engerds deel aan het badmintontoernooi. Voor alle griezels, zie de foto. Ondanks dat de kostuums soms wat lastig waren om in te sporten, hield iedereen het vol. Dit leidde vaak tot veel gelach en hilariteit.
Maar natuurlijk werd er ook serieus gebadmintond. Op een gegeven moment ging het tussen twee dames die de kampioen van de avond konden worden. Uiteindelijk ging, ondanks een goed presteren van Lee winnares Lorena er met de prijs van door. Natuurlijk was deze prijs in Halloweenstijl. Uiteraard was er ook een prijs uitgeloofd voor de engste griezel. Deze ging naar Max.Met name complimenten voor de schmink die door haar zelf was aangebracht.

  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten