spotvogels
Najaarstoernooi    27-10-2021

Na 1,5 jaar kon BC de Spotvogels eindelijk weer een toernooi organiseren. Afgelopen woensdag 27 oktober was het zover en konden de krachten weer gemeten worden tijdens het Najaarstoernooi.
De opkomst was weer groot met zowel spelers van BC de Spotvogels als van BC Shuttlewoude en iedereen heeft met volle teugen genoten. In een plezierige en gezellige sfeer werd er toch serieus om de punten gespeeld.

Niet alleen waren de oudere jeugdspelers goed vertegenwoordigd, ook was het fijn om te zien dat de nieuwe leden na een proefperiode van 6 weken het aandurfden om het geleerde in praktijk te brengen. Complimenten aan de introductietrainers die hebben laten zien dat je na zo’n korte periode het badmintonspel voldoende onder de knie hebt om volwaardig mee te spelen.
De deelnemers werden verdeeld in de klassen A en B (sterk en iets minder sterk). Na 5 rondes was bekend wie zichzelf de winnaars konden noemen van dit Najaarstoernooi. In de A-klasse werd Henny Rijsdijk de winnaar terwijl Martin Woudstra eindigde op de tweede plaats. Onne de Heij (jeugdspeler!) werd in de B-klasse de overduidelijke winnaar, de tweede plaats bleef in de familie en was voor moeder Nienke de Heij. De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar jeugdspeler Anton Boers. Klasse gespeeld!

We zijn blij dat we dit toernooi hebben kunnen organiseren en zien uit naar het Oliebollentoernooi in december.  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten