spotvogels
Handicaptoernooi    11-10-2017

Badmintonclub De Spotvogels heeft het evenementenseizoen 2017/18 afgelopen woensdag 11 oktober geopend met een bijzonder toernooi: het Handicaptoernooi.
Na een welverdiende vakantie is het badmintonseizoen alweer een maand in volle gang, is de competitie gestart en is er een succesvolle ledenvergadering geweest. Reden te meer om ook het evenementenseizoen weer te starten, dit jaar met een Handicaptoernooi. Bijzonder aan dit toernooi is, dat spelers bij het spelen van de partijen een bepaalde handicap krijgen toegewezen.

Handicaps
Op deze avond waren dat spelen met een hoog, dicht tussenschot in plaats van een net, een veld waarbij de servicelijn als achterlijn gold, spelen met een soft balletje in plaats van een shuttle, spelen met een afgedekt oog, verplcht om-en-om (tafeltennis methode), en tot slot spelen met hand waarmee je dat normaal niet doet.
Al deze handicaps maakten het toernooi erg afwisselend, en er werd veel gelachen. De sfeer was dan ook uitstekend en de partijen spannend. Bijkomend voordeel is dat na een avond afwisselend spelen tegen onzichtbare tegenstanders, op een minuscuul veldje proberen niet uit te slaan, spelen met andere arm of shuttle, en vol overtuiging telkens weer naast de shuttle slaan dankzij het ooglapje, alle deelnemers het normale spel (en hun eigen zintuigen) weer extra zullen waarderen.
De avond - en daarmee de start van het evenementenseizoen - werd afgesloten met een prijsuitreiking. De beste van allemaal was Hilde van Dijk en als tweede eindigde de beste heer van de avond martin Woudstra. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Rosanda Ljubole. Alle prijswinnaars hebben een emoticonblik met koeken ontvangen, ter herinnering aan deze geslaagde avond.  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten