spotvogels
Valentijntoernooi    14-02-2018

Afgelopen woensdag 14 februari was het dubbel feest bij de Badmintonclub van Leiderdorp de Spotvogels. Het Valentijntoernooi is gespeeld en het 1e team van BC de Spotvogels is gehuldigd.
Traditioneel vieren de Spotvogels in de week van Valentijnsdag het Valentijntoernooi. Dit jaar was dat extra feestelijk omdat het toernooi kon worden gehouden de 14e februari, op de dag zelf! Dat heeft ervoor gezorgd dat de opkomst groot, fleurig, kleurig en uitbundig was! Op zes banen is het toernooi gespeeld, zodanig dat jong en oud kon meedoen, waarbij de Olympische gedachte (meedoen is belangrijker dan winnen) hoogtij vierde. Elke partij die werd gespeeld is door loting de teams bepaald en dat maakt soms een verrassende uitslag mogelijk. Belangrijker was dat er met plezier is gespeeld en er is weer veel gelachen.
In de pauze van het toernooi werd het kampioensteam gehuldigd. Dit keer niet met bloemen maar met een daadwerkelijke medaille, dat als aandenken nog lang in de kast kan worden bewaard. Op de foto de uitreiking van de medailles en het kampioensteam.
Daarna is het toernooi verder gegaan en het resultaat was overweldigend. De eerste prijs was voor Lena Goroshkova (links op de foto) en Victor Luijk (rechts op de foto) werd met enkel punten verschil tweede. Leuk om te vertellen over Vic tor is dat hij zich net die avond had ingeschreven als proeflid en direct kon meespelen! Gebruikelijk is dat ook een prijs wordt uitgereikt aan de meest originele outfit. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Petra Borreman (midden op de foto). We feliciteren zowel het 1e team van de Spotvogels als ook de winnaars van de Valentijnprijzen.  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten