spotvogels
Paas-Introductie-Koppeltoernooi    28-03-2018

Afgelopen woensdag 28 maart is bij BC de Spotvogels het Paas-introductie-koppel-toernooi gespeeld. Een mond vol voor een bijzonder geslaagd toernooi, waar veel is gelachen en badminton van hoog maar ook minder hoog niveau werd gespeeld.
Zoals elk jaar vieren de Spotvogels het begin van het voorjaar met een Paastoernooi. Deze keer kreeg het Paastoernooi een tweetal extra thema’s mee. Een van de thema’s was de afsluiting van de introductie van de nieuwe leden, die de afgelopen 6 weken de beginnerstraining hebben gevolgd. Het andere thema was het koppelspeelschema. Iedereen speelde de hele avond met een vast speelpartner (al dan niet zelfgekozen en geïntroduceerd). Voor die spelers die alleen kwamen werd een koppel gevormd me een gepaste speelpartner die ook alleen kwam. Het toernooi stond dan ook niet in het teken van pure prestaties, maar vooral (zoals alle interne toernooien) het plezier en de gezelligheid. Dit heeft ertoe geleid dat de hele zaal vol was en 18 koppels (!) de hele avond tegen elkaar de strijd aangingen om de meeste punten en het meeste plezier. En dat hebben we geweten! Er is heel veel gelachen om de kapriolen die menig speler uithaalde om maar zo goed mogelijk voor de dag te komen en indruk te maken op de toernooileiding.
Aan het eind wilden we toch de overall-winnaars voorzien van een klein prijsje (chocolade paashaas of een zak eitjes). De eerste Prijs ging naar het fantastische koppel Lena Goroshkova/Wim Koree. De tweede prijs werd in de wacht gesleept door het dameskoppel Yvette Berg/Ryanne Ammerlaan. De prijs van de meest toepasselijke outfit ging terecht naar het jeugdkoppel Lorena Snip/Sarah van Rooden, die als Paasbunny’s gekleed de hele avond hebben gespeeld. Klasse!
Opnieuw heeft BC de Spotvogels kunnen laten zien dat we met recht de gezelligste badmintonvereniging zijn van Leiderdorp!  Promotievideo Spotvogels


  FACEBOOK / FOTOALBUM

  SPONSORKLIKS opbrengsten