spotvogels
Vrijwilligers

Ook Badmintonclub De Spotvogels kan niet zonder vrijwilligers. Ze zijn en blijven altijd nodig. Onderstaand zie je onze vacatures. Maar als je andere talenten hebt die je denkt te kunnen gebruiken binnen onze club, neem dan contact op met George-Jan le Roy, 06 21526576.

Baancommissaris
Voor de woensdagavond zijn we op zoek naar een enthousiast lid die de taken van de baancommissaris op zich wil nemen. De volgende taken worden van een baancommissaris verwacht:

 1. Zorg dragen voor het opzetten en het opruimen van de netten, samen met de aanwezige leden;
 2. Het afhangbord met de bijbehorende kaartjes in de hal neer zetten;
 3. Zorgen dat de shuttles uit de koker opgesteld worden en kapotte shuttles apart leggen zodat die later door de technische commissie getest kunnen worden;
 4. Aangeven wanneer het wisseltijd is;
 5. Een plaatsvervanger regelen als je een keer verhinderd bent;
 6. Contactpersoon tussen de leden en het bestuur.

Bijna altijd is er ook een bestuurslid tijdens de speelavond aanwezig. Mocht dit echter niet het geval zijn dan wordt de baancommissaris gevraagd zijn/haar taken waar te nemen:

 1. Opvangen van eventuele nieuwe spelers en hen wegwijs maken: denk aan gebruik afhangbord en shuttles;
 2. Aanmeldingsformulier in ontvangst nemen en een tijdelijk afhangkaartje maken in geval van een proeflidmaatschap;
 3. Aanmeldingsformulier in de map in de kast bewaren;
 4. Speler opvangen in geval van een blessure en zonodig vervoer naar huis regelen of transport naar een ziekenhuis;
 5. Informatie verstrekken over toernooien, dagen die uitvallen en dergelijke.

Vind je het leuk om deze extra taken tijdens de speelavond op je te nemen? Laat het dan zo snel mogelijk aan een bestuurslid weten!


Redacteur website en Spotlichtje
Ben jij of ken jij iemand die makkelijk en enthousiasmerend kan schrijven en redigeren? Dan willen wij jou graag vragen onze redacteur te worden. Enige sympathie voor de badmintonsport en begrip van hoe het spel gespeeld wordt is een pré.
De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het redigeren van teksten ten behoeve van onze website;
 • Het redigeren en zelf schrijven van artikelen voor het verenigingsblad Spotlichtje, dat onregelmatig (ongeveer 3 keer per jaar) uitkomt.

De tijdsbesteding is zo groot als je dat zelf wilt. We schatten in dat de redactie van de website ongeveer 3 uur per maand vraagt. Voor het Spotlichtje denken we dat per keer een besteding van zo'n 8 à 10 uur wordt gevraagd.
Mocht je interesse hebben of ken je iemand die interesse heeft, neem dan contact op met George-Jan le Roy, 06 21526576 of stuur een mailtje naar voorzitter@spotvogels.nl.

Hulpouders
Voor de training van onze jeugdleden op zondagochtend zijn we op zoek naar ouders die kunnen helpen bij het 'aangeven' van shuttles zodat de kinderen hun techniek kunnen verbeteren. Ook als je geen kind bij de training hebt maar het leuk vindt om met de kinderen te oefenen ben je natuurlijk van harte welkom. De training start om 10:00 uur en is om 11:30 uur afgelopen.
Stuur je reactie naar George-Jan le Roy, 06 21526576 of stuur een mailtje naar voorzitter@spotvogels.nl.